Κάντε την διαφορά

Email: sales@thunderlaser.gr

Υλικά materials
Βρίσκεστε εδώ:Αρχική > Υλικά > Ακρυλικό


Ακρυλικό

Δημοσιεύθηκε:2016/05/12 Υλικά Προβολές:6032

Acrylic
Η μηχανή κοπής και χάραξης Thunderlaser χρησιμοποιεί σωλήνα Laser co2, και έτσι τα καταφέρνει πολύ καλά με το ακρυλικό. Με την Thunder Laser μηχανή, μπορείς να κόψεις ακρυλικό (ακόμα και χοντρό), μπορείς να χαράξεις φωτογραφίες πάνω στο ακρυλικό και επίσης μπορείς να μαρκάρεις πάνω στο ακρυλικό. Η ταχύτητα κοπής και χάραξης είναι πάρα πολύ γρήγορη και το αποτέλεσμα είναι τέλειο. Όσο η κοπή και η χάραξη laser γίνεται ανέπαφα, δεν χρειάζεται να το ξαναγυαλίσετε μετά την κοπή. Ωστόσο η ποιότητα του ακρυλικού είναι πολύ σημαντική, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε καλής ποιότητας ακρυλικό για να επιτύχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης η ισχύς και η ταχύτητα μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα κοπής πάρα πολύ.
Acrylic3
Acrylic4
Συγκρίνοντας με τις παραδοσιακές μεθόδους, η χρήση μηχανής με Laser co2 στο ακρυλικό έχει πολλά πλεονεκτήματα, γρήγορη ταχύτητα κοπής, ανέπαφη επεξεργασία κοπής και χάραξης, καθαρές άκρες (δεν χρειάζονται γυάλισμα), εύκολη χρήση, χαμηλό κόστος ακόμα και για μικρή ποσότητα.Οι περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν τις μηχανές κοπής και χάραξης Laser για κοπή ακρυλικών γραμμάτων, ακρυλικά σταντ, ακρυλικές κορνίζες για φωτογραφία και πολλά άλλα ακρυλικά προϊόντα.
Acrylic2
laser-cutting-arcylic-01
laser-engraving-AcrylicLED-DIY01
Οι μηχανές κοπής  laser είναι επίσης πάρα πολύ καλές στη χάραξη πάνω σε ακρυλικό, και συνήθως χρησιμοποιείτε για χάραξη γραμμάτων και λογότυπων πάνω σε ακρυλικά αντικείμενα .Η χάραξη φωτογραφίας πάνω σε ακρυλικό γίνεται με μεγάλη ακρίβεια. Ωστόσο η ποιότητα του ακρυλικό σαν υλικό έχει πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στο αποτέλεσμα της χάραξης.
Δημοφιλείς σελίδες

Περισσότερα

Περισσότερα

Περισσότερα